Wilde Sushi Weken

bij Japas Nijkerk

Hou jij ook zo van sushi?

Dat komt goed uit! Bij Japas hebben we namelijk onze sushi vernieuwd! Nog beter, nog lekkerder! Daarom vieren wij de Wilde Sushi weken! Wil jij 50% korting op ons diner? Tag dan degene met wie jij je sushi wel wilt delen in onze Instagram of Facebook-post en de korting is van jou!

Voorwaarden Deze actie loopt t/m 15 maart 2024 (m.u.v. Valentijnsdag (14 feb) & 19 t/m 23 feb.). Deze actie is geldig van dinsdag t/m vrijdag. Reserveren is verplicht. De korting geldt alleen wanneer je bij aanvang je tag-bericht kunt tonen. Korting wordt als volgt toegepast: Iedere 2e persoon ontvangt 50% korting op het diner. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties zoals bijvoorbeeld Crazy Wednesday. Dranken niet inbegrepen. Japas behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.

Klik hier om direct een bestelling te plaatsen

Makkelijk en snel geregeld

SPECIALE WENSEN?

Wij zijn japas

Japas Nijkerk is al een aantal jaren een begrip op de Veluwe. Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Behalve van onze 100(!) gerechtjes, geniet u ook van een uitgebreid dessertbuffet met ambachtelijk ijs, patiserrie & chocoladefonteinen.

Breed assortiment

Japas brengt u, met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi en grill- specialiteiten, in hogere sferen. De meeste mensen denken bij sushi als eerste aan rauwe vis. Maar dat is met sushi niet altijd het geval. De oorsprong van Ook voor de vleesliefhebber hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!

Eerlijk & puur

Beter kunnen we het niet zeggen. Japas streeft ernaar om de ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken te halen uit eerlijk en pure producten en dat proeft u! De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen. Japas... Meer dan alleen sushi.