Postcode actie

Alle Barnevelders opgelet!

WE ZETTEN BARNEVELD IN 'T ZONNETJE

Bij Japas doen we niet alleen graag iets voor de Nijkerkers, maar voor de hele regio. Daarom is er nu de Japas Postcode Actie, waarbij we iedere 2 maanden een gemeente in het zonnetje zetten! En nu is gemeente Barneveld de eerste die profiteert van deze heerlijke actie! Dus woont u in Barneveld? Kom dan dineren bij Japas Nijkerk en ontvang 50% korting op het diner voor iedere 2e persoon van uw gezelschap!

ACTIEVOORWAARDEN Iedere 2e persoon van uw gezelschap ontvangt 50% korting op het diner wanneer minimaal 1 persoon per gezelschap kan aantonen dat hij/zij woonachtig is in de gemeente Barneveld. Actie geldt voor postcodes 3770, 3771, 3772, 3773, 3774, 3775, 3776, 3780, 3781, 3784, 3785, 3790, 3792, 3794 & 3886. Deze actie is niet geldig op zaterdagen en feestdagen en loopt t/m 31 mei 2019. Niet geldig i.c.m. andere acties. Actie geldt alleen voor Japas Nijkerk. Reserveren gewenst. Toegepaste korting geldt alleen voor het diner, dus niet op drinken en take away.

Direct reserveren?Klik hier of bel met 033 - 331 08 88

Makkelijk en snel geregeld

SPECIALE WENSEN?

Wij zijn japas

Japas Nijkerk is al een aantal jaren een begrip op de Veluwe. Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Behalve van onze 100(!) gerechtjes, geniet u ook van een uitgebreid dessertbuffet met ambachtelijk ijs, patiserrie & chocoladefonteinen.

Breed assortiment

Japas brengt u, met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi en grill- specialiteiten, in hogere sferen. De meeste mensen denken bij sushi als eerste aan rauwe vis. Maar dat is met sushi niet altijd het geval. De oorsprong van Ook voor de vleesliefhebber hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!

Eerlijk & puur

Beter kunnen we het niet zeggen. Japas streeft ernaar om de ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken te halen uit eerlijk en pure producten en dat proeft u! De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen. Japas... Meer dan alleen sushi.

Plan uw route via Google Maps