Direct reserveren?Klik hier of bel met 033 - 331 08 88

Welkom bij japas nijkerk

Meer dan alleen sushi

Heerlijk uit eten

Japas Nijkerk is al een aantal jaren een begrip op de Veluwe. Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Behalve van onze 100(!) gerechtjes, geniet u ook van een uitgebreid dessertbuffet met ambachtelijk ijs, patiserrie & chocoladefonteinen.

geniet van onze take away...

Japas brengt u, met een breed aanbod aan verse en smaakvolle Japanse sushi en grill- specialiteiten, in hogere sferen. De meeste mensen denken bij sushi als eerste aan rauwe vis. Maar dat is met sushi niet altijd het geval. De oorsprong van Ook voor de vleesliefhebber hebben wij met meer dan 100 gerechtjes voor ieder wat wils. Dit alles vers voor u bereidt!

of makkelijk & snel bezorgd!

Beter kunnen we het niet zeggen. Japas streeft ernaar om de ingrediënten die wij voor onze gerechten gebruiken te halen uit eerlijk en pure producten en dat proeft u! De kracht van onze ingrediënten ligt daarnaast in de authentieke kruiden en specerijen die keer op keer voor een smaaksensatie zorgen. Japas... Meer dan alleen sushi.

Sushi op z‘n best

Met goede kwaliteit voorop

Dat is waar Japas voor staat. Maar wat maakt nu eigenlijk een goede sushi? Naast het gebruik van kwalitatief hoogstaande ingrediënten en een team van de beste chefs, dragen al uw zintuigen hier aan bij... Maar hoe eigenlijk? Iedereen weet dat de mensen beschikt over vijf zintuigen. Maar wat veel mensen niet weten is dat alle vijf zintuigen ook nodig zijn om te genieten van eten, en dus ook van sushi.

Ontdek alles over sushi

en arrangementen

Voor ons diner geldt een maximale duur van 2.5 uur, tenzij anders besproken

€ 28.95 12 jaar een ouder
€ 17.95 7 t/m 11 jaar
€ 12.95 4 t/m 6 jaar
gratis 0 t/m 3 jaar

* Prijzen zijn exclusief dranken. Op feestdagen kunnen andere tarieven en arrangementen gelden. Voor acties als Crazy Wednesday gelden afwijkende prijzen en voorwaarden. Apart afrekenen is bij ons niet mogelijk! Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij speciale arrangementen aan. Voor meer informatie bel 033 - 331 08 88

Makkelijk en snel geregeld

SPECIALE WENSEN?

Wij zijn japas

Japas Nijkerk is al een aantal jaren een begrip op de Veluwe. Japas biedt u de mogelijkheid om, zowel met z’n tweeën als met grote gezelschappen, in een sfeervolle ambiance onbeperkt voor een vaste prijs te genieten van de beste Japanse Tapas. Behalve van onze 100(!) gerechtjes, geniet u ook van een uitgebreid dessertbuffet met ambachtelijk ijs, patiserrie & chocoladefonteinen.

Breed assortiment

Eerlijk & puur

Meer kennis

zorgt voor meer zorg

Aangezien de wetenschap steeds meer te weten komt over allergieën, wordt de vraag naar gerechten buiten de klassieke gerechten steeds groter. Nu de wetgeving ook is aangepast, kan iedere horecagelegenheid de gast bieden wat past bij een eventuele allergie. En zo ook wij van Japas. Tegenwoordig kijken we bij Japas in ieder geval nergens meer van op. Van een groeiende vraag naar vegetarische gerechten naar verzoeken die nog meer bijdragen aan de gezondheid van onze gasten. Dat is immers hetgeen dat voorop staat. Het ruime assortiment van Japas zorgt ervoor dat er met iedere allergie wel rekening is gehouden. Zo zorgen wij ervoor dat een avondje uit bij Japas ook een zorgeloos avondje uit is. Dus mocht u speciale dieetwensen hebben, laat het ons weten.

Plan uw route via Google Maps