18126-web-item-Japas-Early-Bird-nieuw

VROEGE VOGELS OPGELET!

Bij Japas Nijkerk profiteert u altijd van de lekkerste acties! Naast onze Crazy Wednesday kunt u nu iedere zaterdag profiteren bij Japas Nijkerk van onze ‘Early Bird’ actie. Houdt u ervan om op tijd te eten? Dan is deze actie écht iets voor u. Kom gezellig dineren en u ontvangt 20% korting op uw diner op zaterdag wanneer u een tafel reserveert tussen 16.00 en 17.00 uur voor 2,5 uur! Reserveer snel, want vol = vol!

ACTIEVOORWAARDEN Deze actie loopt van 6 oktober t/m 15 december 2018. Deze actie is alleen op zaterdag bij Japas Nijkerk. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Reserveren gewenst. Toegepaste korting geldt alleen voor het diner, dus niet op drinken en take away. Japas behoudt zich het recht de voorwaarden aan te passen.

RESERVEREN

HEEFT U SPECIALE WENSEN?